Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING

For Psykolog Mads Friberg org.nr 984 707 746, Bygdø Allè 21, 0262 Oslo.

Følgende personvernerklæring beskriver hvordan Psykolog Mads Friberg samler inn og bruker personopplysninger ved bruk av nettside og ved elektroniske henvendelser til Psykolog Mads Friberg (www.psykologfriberg.no). Personvernerklæringen beskriver også samarbeid med tredjeparter som Psykolog Mads Friberg har databehandlingsavtale med.

Psykolog Mads Friberg er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger og målet er å gi deg overordnet informasjon om psykologisk behandling.

Denne erklæringen oppdateres fortløpende.

1. Når samler Psykolog Mads Friberg inn personopplysninger?

Når du kontakter Psykolog Mads Friberg per e-post for å avtale time.

2. Dine rettigheter

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger Psykolog Mads Friberg behandler om deg.

Korrigering av personopplysninger

Du kan be Psykolog Mads Friberg rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Sletting av personopplysninger

I gitte situasjoner kan du be Psykolog Mads Friberg slette opplysninger om deg selv.

Begrensning av behandling av personopplysninger

I noen situasjoner kan du også be Psykolog Mads Friberg begrense behandlingen av opplysninger om deg.

Protestere mot behandling av personopplysninger

Dersom Psykolog Mads Friberg behandler opplysninger om deg med grunnlag i Psykolog Mads Friberg oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på Psykolog Mads Friberg behandling av opplysninger om deg.

Dataportabilitet

Dersom Psykolog Mads Friberg behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be Psykolog Mads Friberg om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.

Du kan klage på Psykolog Mads Fribergs behandling av personopplysninger

Datatilsynet:
Web: https://www.Datatilsynet.no/
E-post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: +47 22 39 69 00
Postadresse: Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo, Norge

3. Hva registreres når du bruker nettsiden til Psykolog Mads Friberg?

Informasjonskapsler

Nettsiden bruker informasjonskapsler. Nettsiden www.psykologfriberg.no er lagd på wordpress-mal, og wordpress samler ikke inn informasjon om besøkende om nettstedet ikke benytter kommentarer og innlogging til WordPress, noe www.psykologfriberg.no ikke gjør. Men www.psykologfriberg.no har installert utvidelser som teller og analyserer treff, som benytter informasjonskapsler. Dette er:

Google Analytics, via Monster Insights. Les mer om bruken av informasjonskapsler her.

4. Hva registreres når du kontakter oss?

E-post

Når du henvender deg til Psykolog Mads Friberg på e-post, vil din avsenderadresse, tidspunkt for henvendelsen og meldingens innhold lagres på vår e-post server samt på mottakers datamaskin.

5. Behandling av opplysninger når du er i kontakt med oss

Når du kontakter Psykolog Mads Friberg for time per e-post, beholder Psykolog Mads Friberg din henvendelse, e-postadresse og ditt navn for å besvare din henvendelse. Disse slettes etter oppstart av behandling, da informasjonen overføres til behandlingsjournal. E-post-korrespondansen din med Psykolog Mads Friberg blir slettet senest etter at behandlingsforløp er avsluttet.

6. Databehandlere

Nettsidene og e-post til Psykolog Mads Friberg driftes på servere hos Domeneshop AS. Servere står i Oslo. Mer om Domeneshop og personvern.

Ved bruk av online-bookingsystem til å sette opp avtale, er Onlinebooq dataansvarlig og Psykolog Mads Friberg er databehandler for de opplysninger som blir lagret på Psykolog Mads Fribergs konto på Onlinebooq. Psykolog Mads Friberg har inngått databehandlingsavtale med Onlinebooq. Databehandlingsavtalen kan sees her.

Ved bruk av videosamtaler er Confrere dataansvarlig, og Psykolog Mads Friberg er databehandler for de opplysninger som blir lagret på Psykolog Mads Fribergs konto på Confrere. Psykolog Mads Friberg har inngått databehandlingsavtale med Confrere. Databehandlingsavtalen kan sees her.

Til inkasso benytter Psykolog Mads Friberg Contando inkasso.

7. Mer informasjon

Dersom du har spørsmål, inviteres du til å ta kontakt via kontaktopplysningene som opplyst på Psykolog Mads Fribergs nettside.